Fall Family

MINI SESSIONS
Toamna este unul dintre anotimprile noastre preferate si unde altundeva am putea surprinde culorile ei superbe decat in mijlocul naturii! Am pregatit o locatie de vis pentru voi in parcul Edenland din Balotesti (fotografia alaturata ), unde va veti putea plimba, distra, veti respira aer curat si unde vom surprinde amintiri de care, peste ani, va veti aduce cu drag aminte.
Fie ca doriti fotografie de cuplu, de familie, maternity sau doar portrete va asteptam cu drag alaturi de noi intr-o zi speciala. Mini-sedintele noastre de familie sunt ocazia perfecta pentru a avea cateva cadre cu cei dragi pe final de an.
MINI SEDINTE FOTO,
PORTRETE DE FAMILIE!
BUCURESTI
SAMBATA, 23 OCTOBMRIE
2021
Vom aloca 20 de minute pentru fiecare familie, timp in care veti primi constant indicatii si incurajari :).
In termen de 3 saptamani veti avea acces la galeria online de unde puteti alege 15 imagini la rezolutie mare, fotografii atent si frumos editate in stiliul nostru caracteristic.
Galeria online privata va fi disponibila pentru un an, iar in primele doua saptamani se pot comanda printuri, albume sau se pot achizitiona toate fotografiile din galerie.
Intelegem cat de dificil poate fi sa faci o fotografie decenta cu cei mici, si stim ca in cele mai multe cazuri e o adevarata provocare! Aceste sesiuni sunt gandite ca voi sa veniti, sa va relaxati si sa va bucurati in timp ce noi cream amintiri minunate!

pretul unei mini-sedinte foto este de 100 euro,

Pentru rezervarea ferma trebuie semnat un contact.

50 Euro se platesc cu titlul de rezervare

 

 

 

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri

va rugam sa compeltati formaularul urmator

14:00
100 EURO100 EURO14:30
16:00
100 EURO100 EURO16:30
15:00
100 EURO100 EURO15:30
17:00
100 EURO100 EURO17:30

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.